Tuunaa käytetystä autosta ja iPhonesta näköisesi

Autojen tuunaaminen on monen autoharrastajan lempipuuhaa. Yhä useampi onkin sitä mieltä, että uuden tuliterän auton ostaminen kaupasta on tylsä valinta. Lisäksi se on tietysti taloudellisesti perin kallis valinta, etenkin kun uuden auton arvo ropisee roimasti saman tien, kun auton ajaa ulos autoliikkeen ovesta. Ei olekaan ihme, että yhä useampi suosii käytetyn auton tuunaamista ihan oman näköiseksi. Saman tempun voi tehdä iPhonen kohdalla! Kun laadukkaan iPhonen ostaa käytettynä, on siitä helppo tuunata uudenveroinen käytännöllisillä lisäosilla, kestävällä panssarilasilla ja erilaisilla upeilla kuorilla.

Tuunaa käytetty auto

Ostaessasi käytettyä autoa, kannattaa autoon perehtyä perin pohjin ennen ostopäätöksen tekemistä. Ei siis kannata ostaa sikaa säkissä tai tehdä hätiköityjä päätöksiä! Auton tuunaamiseen saa hyviä vinkkejä esimerkiksi paikallisesta alan kerhosta. Tässäkin hommassa tekemällä oppii! Ja jos oikein innostut, mikset tuunaisi käytetystä pakettiautosta tai vaikkapa vanhasta poliisiautosta trendikästä matkailuautoa?

Tuunaa käytetty iPhone

Laadukas käytetty iPhone 11 on helppo ostaa luotettavasti testattuna mResell-nimisestä verkkokaupasta. Verkkokauppa tarjoaa myymilleen iPhone-puhelimille 12 kuukauden takuun, joten käytetty iPhone 11 on turvallista ostaa mResellin kautta, etkä joudu ostamaan sikaa säkissä, vaikka teetkin iPhone-kaupat netissä. Kun käytetty iPhone 11 tai muu suosittu iPhone-malli saapuu kotiin, on aika aloittaa tuunaaminen!

Käytetty iPhone, kuten suosittu käytetty iPhone 11, on onneksi helppo tuunata uuteen uskoon markkinoilta löytyvillä asusteilla ja tarvikkeilla. Kännykän tuunaaminen onkin huomattavasti helpompaa kuin auton tuunaaminen ja molemmissa tapauksissa voit saada käytetyn laitteen uuteen uskoon pienellä tai hieman isommalla tuunauksella.

Voit tuunata puhelinta myös esimerkiksi juuri sinun näköiselläsi näyttökuvalla. Näyttökuva on esillä aina, kun käytetty iPhone 11 avataan, joten sen valintaan kannattaa panostaa. Moni suosii puhelimensa näyttökuvana esimerkiksi kuvaa lemmikistään tai lapsistaan, mutta jos tällaiset kuvat eivät tunnu sinusta omilta, kannattaa miettiä muita juuri sinun persoonaasi paremmin kuvaavia näyttökuvia. Tarjolla on myös upeita, valmiita näyttökuvia, joiden joukosta voi löytää kivoja vaihtoehtoja. Puhelinta voi tuunata muutenkin kuin pelkän ulkonäön osalta. Esimerkiksi puhelimen soittoäänen valinta on monelle erityisen tärkeä valinta, jota saatetaan pohtia pitkään.

Puhelimen kuorilla on suuri vaikutus siihen, miltä puhelin näyttää. Puhelimen kuoria on myös helppo vaihdella vaikkapa oman mielialan tai omien asusteiden mukaan. Toista se on auton kanssa, sillä autoa ei niin vain tuunatakaan täysin uuteen uskoon, jos lempiväri sattuukin vaihtumaan vauhdissa tai jos omiin asusteisiin sopisikin sittenkin jokin toinen väri!

Ikaw ay May Tulad din

Tungkol sa May-akda: topi

vt-blogging