Auton tuunaaminen itse

 

Useilla kuskeilla on hyvin lämpimät tunteet omaa autoa kohtaan ja uutta autoa valitessa valikoimaa on runsaasti, jolloin jokaisen on helppo löytää itselleen sopiva ajokki. Vaikka useissa autoissa onkin valmiina uskomattomia ominaisuuksia, kauniisti suunniteltuja sisustuksia, sekä näyttäviä ulkokuoria, halutaan tähän tuoda usein oma ripaus, joka tekee autosta omistajan näköisen. Tämä ei tarkoita ainoastaan erottautumista joukosta ja oman tyylin ilmaisemista, vaan sitä, että auto edustaa itseä ja siihen saadaan henkilökohtainen tunnelma. Oman näköisen auton tekeminen, ei kuitenkaan saisi rikkoa budjettia, mikä onkin ongelma useille.

Autoihin on myös mahdollista saada hyvin monenlaisia lisävarusteita ja nämä voivat joko parantaa toimintoja, tai muokata ulkonäköä. Tuunaamalla autoa, voidaan saada sen malli muutettua lähes kokonaan ja siihen voidaan tehdä vauhdikas tunnelma, esimerkiksi lisäämällä turboja tai muita lisävarusteita. Nämä ovat kuitenkin juuri ne asiat, mitkä vähentävät tilin saldoa huomattavasti, mutta samalla ne nostavat suorituskyvyn uudelle tasolle, tietenkin ulkonäön kera.

On kuitenkin mahdollista saada omasta autosta näyttävämpi ja edustavampi, ilman että vaivalla säästetyt pennit kulutetaan kokonaan. Näistä useimmat voidaan tehdä myös itse ja yleensä erityisen näppärästi. Tämä onnistuu jopa kokemattomalta kuskilta, jolloin henkilökohtainen ilme saadaan tyylikkäästi esille. Näiden avulla auton väri, valot, sisutus ja jopa ulkokuori, voidaan muuttaa kokonaan. Tulee kuitenkin muistaa pitää mielessä lakisääteiset määräykset, varsinkin jos kyseessä on yleisillä teillä ajettava auto!

1. Ajovalojen suojat
Asentamalla ajovaloihin suoja, voidaan niitä estää vahingoittumasta ja samalla valojen muoto, väri ja ulkonäkö voi muuttua helpolla, sekä halvalla, tavalla.

2. Led valot sisätiloihin
Autoihin on saatavissa erilaisia Led valosettejä, joilla sisäosa saadaan valaistua. Ne ovat sekä näyttävä, että edullinen tapa tehdä autosta futuristisen tuntuinen, kunhan valoja käytetään maltillisesti. Nämä voidaan asentaa esimerkiksi oviin, kojelaudalle, tai vaikka valaisemaan jalkatiloja.

Nämä ovat vain muutamia tapoja kohentaa auton ulkonäköä ja tehdä siitä omannäköinen.

Ikaw ay May Tulad din

Tungkol sa May-akda: topi

vt-blogging