Autoon luksusta edullisesti

 

Auto voi hyvinkin olla siltä aikakaudelta, kun Kekkonen oli vielä presidenttinä, mutta tämä ei tarkoita, etteikö se voisi vieläkin tarjota mahtavaa ja modernia ajokokemusta, luksuksella höystettynä. Näiden vinkkien avulla voidaan muuttaa mikä tahansa auto tyylikkäämpään kuntoon ja johdattaa se uudelle vuosituhannelle.

Päivitä tekniikka
Jo muutamalla satasella voidaan ostaa autoon asetettava tietokone, josta löytyy kaikki musiikista navigaattoriin ja tietenkin Bluetooth järjestelmät. Kosketusnäytöllä toimivat lisäosat toimivat erinomaisesti ja tuovat näyttävyyttä koko kojelautaan. Lisäksi edullisen hinnan ansiosta rahaa voi helposti jäädä vaikka kaiuttimien uusimiseen, jonka ansiosta auto myös kuulostaa paremmalta.

Kustomoitu vinyylipäällyste
Vinyylipäällyste voidaan suunnitella omannäköiseksi ja mille tahansa autolle. Hinta tietenkin riippuu siitä, kuinka iso auto on kyseessä, mutta kun katsotaan vanhaa ja huonosti toteutettua maalia, nähdään uuden ilmeen arvo heti. Uusi maali puolestaan maksaa paljon enemmän, eikä sitä voida helposti toteuttaa itse. Vinyylien hyvänä puolena on se, että ne ovat edullisia, niiden asentaminen onnistuu viikonlopun aikana ja mikä tärkeintä, ne saavat auton näyttämään uudelta.

Päivitä penkit
Auton penkkien tulisi olla mukavia, jopa pidemmillä ajomatkoilla ja sen lisäksi niiden kuuluu pitää matkustaja paikoillaan ajon aikana. Harvoin huomataan, kuinka paljon jalkoja, pakaroita ja ylävartaloa liikutellaan ajon aikana ja tämä aiheuttaa tiettyä väsymystä. Lisäksi kuluneet penkit saavat koko auton haiskahtamaan vanhalta ja tuovat negatiivisen ilmapiirin. Uudet penkit eivät ole siis pelkästään turvallisuuden ja mukavuuden tuova osa, vaan ne lisäävät turvallisuutta huomattavasti. Uutena penkkejä saadaan minkälaisena tahansa, mutta käytettynäkin löytyy suhteellisen hyviä penkkejä, kunhan niihin voidaan panostaa hiukan budjetista.

Äänieristä auto
Auton ääniä eristävä materiaali on raskasta, tukevaa mattoa, joka voidaan sijoittaa lattialle, muovimattojen alle, kattoon ja oviin. Tämä tekee autosta yhtä hiljaisen, kuin uusimmat versiot ja samalla se auttaa pitämään auton lämpötilan tasaisena.

Uusi matto tuo iloa
Ikääntyessään autoon kerääntyy likaa, pölyä, omituisia tahroja ja muita epäpuhtauksia, ja vaikka näitä ei haluta ajatella, on syytä vaihtaa vanha matto uuteen. Harmaantuneen auton vaihtaminen uuteen, raikkaaseen versioon, tekee autosta paljon paremman näköisen, sekä tuntuisen. Tämän lisäksi se lisää ajomukavuutta, kun autossa käynnin jälkeen ei tarvitse heti juosta suihkuun. Kun on aika vaihtaa matto, voidaan käyttää alan ammattilaisia hyödyksi, tai kokeilla omia taitoja ja saada autoon uusi ilme yhdessä iltapäivässä. Tämä on järjettömän helppoa tehdä itse ja se säästää valtavasti rahaa.

Holkit merkitsevät paljon
Tämä on ylenkatsotuin osa autosta, mikä voikin kuulostaa tylsälle, mutta holkkien vaihtaminen saa autoon hyvin paljon muutoksia. Holkkien vaihtaminen tekee auton moottorista tulevan tärinän pienemmäksi, jolloin myös ajaminen on tietenkin mukavempaa. Kunhan kaikki muu moottorin suhteen pelaa ongelmitta, uudet holkit ovat helppo ja edullinen tapa saada ajamiseen uuden auton veroinen kokemus.

Ikaw ay May Tulad din

Tungkol sa May-akda: topi

vt-blogging