Halutuimmat luksusautot listana

 

Morgan Aero 8
Morgan on tunnettu automaailmassa, erityisesti hauskan kolmipyöräisen avoauton takia. Tätä ennen merkillä oli kuitenkin tarjolla Aero 8 ajokki, joka toimi BMW V8 moottorilla. Se nousi suosioon suunnittelun ja käyttömukavuuden ansiosta. Näitä harvinaisuuksia on kuitenkin haastava löytää, sillä niitä tuotiin markkinoille vain rajoitettu määrä.

Lamborghini LMoo2
Lamborghinin ensimmäinen maasturi on harvinaisuus vieläkin ja se on saanut enemmän huomiota, johtaessaan uudemman Urus mallin julkistamiseen. Vanhassa mallissa käytettiinkin V12 moottoria Countach autosta ja voimansiirto tapahtui nelivetoon manuaalisesti.

Spyker C8
C8 oli Spykerin ensimmäinen auto ja se keräsi heti paljon huomiota uskomattomalla ja yksityiskohtaisella muotoilulla, sekä sisäosia, että ulkopuolta koskien. Näitä autoja valmistettiin vain muutama sata ja tämän takia myynnissä olevan kappaleen löytäminen on vaikeaa.

BMW Z1
Alkuperäinen BMW Z ei rikkonut myyntiennätyksiä, eikä sitä myyty esimerkiksi jenkeissä lainkaan. Sen ulkonäköä pidettiin liian outona ja katoavat ovet aiheuttivat enemmän hämmennystä, kuin ihailua. Nykyään tämä auto on kuitenkin harvinaisuus ja niistä saa pulittaa mukavan summan.

Porsche 916
Tämä on yksi harvinaisimmista autoista, sillä niitä valmistettiin vain 11 kappaletta. Museoiden ja keräilijöiden tallien ulkopuolella vastaavaa autoa nähdään todella harvoin ja sellaisen näkeminen omin silmin ajossa on monen unelma, joka tuskin koskaan tulee toteutumaan.

Ikaw ay May Tulad din

Tungkol sa May-akda: topi

vt-blogging