Helpot ja halvat niksit tuunaukseen

Näiden vinkkien avulla autosta tulee nopeasti ja edullisesti tyylikkäämpi!

Penkeille tyylikkäät suojat
Haluttiin sitten tuoda autoon uusi ilme, tai piilottaa vanhoja tahroja, sekä kulumia, uusilla penkin suojilla se saadaan aikaan helposti. Tämä myös muuttaa auton ulkonäköä huomattavasti ja niitä on saatavilla sekä etupenkeille, että takapenkeille.

Vauhtiraidat ja muut tarrat
Nämä eivät ehkä ole edullisimpia autoa muokkaavia lisävarusteita, mutta kuitenkin huomattavasti halvempia kuin uusi maalikerros. Näiden avulla auto muuttuu hetkessä uskomattomaksi taideteoksiksi ja niitä saadaan juuri sen värisinä ja mallisina, kun itse halutaan. Jos kärsivällisyyttä riittää, voidaan muutaman kaverin kanssa homma hoitaa itse, kunhan pölytön autotalli löytyy. Tarroilla voidaan peittää koko auto, tai niillä voidaan koristaa vain tiettyjä alueita, kuten sivupeilit, ovet, tai takaluukku. Tarrojen etuna on myös se, että kun ulkonäkö alkaa kyllästyttämään, voidaan ne poistaa ja palauttaa auton alkuperäinen väri esille.

Tyylikkäät pyyhkijät
Jopa pyyhkijöitä on saatavilla erilaisina malleina ja halvalla voidaan hankkia sellaiset kappaleet, joissa on kromia, näyttävyyttä, sekä tyyliä. Ne tekevät autosta välittömästi paljon hauskemman, tai tyylikkäämmän.

Äänijärjestelmän tuunaaminen
Tässä voidaan valita huomaamattomien ja pienien kaiuttimien, tai suurien ja näyttävien bassojen väliltä. Lisäämällä vahvistimet, tai vaikka uudempi ja moderni äänentoistojärjestelmä, auton äänimaailma saadaan täysin uuteen kuntoon.

Säihkettä auton merkkiin
Uusiin trendeihin kuuluu myös auton kulahtaneen merkin tuunaaminen. Timantit, maalit ja kromi, saavat vanhimmankin mallin ja merkin näyttämään uudelta. Tämä tuo autoon uutta laatua ja saa sen vaikuttamaan kalliilta.

Neonvalot valaisemaan ulkopuolta
Neonvalot olivat 90 – luvulla tyylikkäin lisä, mitä autoon voitiin laittaa. Nopeudella tai moottorin vahvuudella ei ollut niinkään väliä, kunhan neonvalot välkkyivät esimerkiksi alustassa, tai jopa auton ympärillä. Vaikka trendin alkuajoista onkin aikaa, tekevät neonvalot silti siitä näyttävän ja huomiota herättävän.

Muista ratti, sekä vaihdekeppi!
Vaihteet ja ratti voidaan myös tuunata auton ulkonäköön sopivaksi, esimerkiksi tarrojen tai timanttien avulla. Vain mielikuvitus on rajana!

Ikaw ay May Tulad din

Tungkol sa May-akda: topi

vt-blogging