Kuinka itsestään ajavat autot muuttavat elämää?

 

Vaikka itsestään ajavat autot eivät valtaa markkinoita hetkellä, tulee tämä muuttamaan kaikkien elämää suuresti. Ne tulevat vaikuttamaan siihen, kuinka liikumme ja jopa siihen, kuinka kaupungit suunnitellaan. Täältä löydät joitain merkittävimmistä tavoista, joilla nämä uudet autot muuttavat elämäämme.

Vakuutukset halpenevat?
Autojen vakuutukset perustuvat siihen, kuka on vastuussa tapahtumasta. Automaattisten autojen kohdalla asia ei ole kuitenkaan näin yksinkertaista, sillä tässä herää kysymys siitä, miksi onnettomuus tapahtui? Nähtäväksi jää, miten lait ja vakuutukset muuttuvat uudessa tilanteessa.

Autojen suunnittelu muuttuu
Autojen sisäosien suunnittelussa ei tule yhdessä yössä näkymään muutoksia ja vaikka automaattisesti ajavat autot eivät tarvitse apua, on niissä tällä hetkellä vielä mekaaniset ajomukavuudet, joilla ajaja voi ohjata autoa, kiihdyttää ja jarruttaa. Ominaisuudet vaativat kuitenkin ratin, polkimet, sekä ajajan istuimen. Kun automaattiset autot yleistyvät enemmän, muuttuu niiden sisusta suuresti, sillä penkit voidaan asettaa samalla tavalla, kuin vaikka busseissa ja junissa. Kuskin penkki voi myös olla käännettävä, eli sillä voidaan tarkastella joko tietä, tai kääntyä sosialistumaan takapenkin matkustajien kanssa.

Mainostaminen yleistyy
Suuret yritykset, kuten Google, voivat tarjota ilmaisia, tai halpoja, kyytejä matkustajille, sillä ehdolla, että autossa näkyy mainoksia. Tämä tarkoittaa sitä, että matkustajalle esitetään mainoksia tätä kiinnostavista tarjouksista ja kaupoista, jotka tietenkin sijaitsevat lähellä lopullista päämäärää. Matkustajan ei ole ehkä ollut tarkoitus käydä ostoksilla, mutta mainokset herättävät himon ja tämä johtaa ostopäätöksen tekemiseen todennäköisemmin.

Parkkeeraus helpottuu
Eri kaupungeista löytyy eri määrä parkkipaikkoja ja tämä aiheuttaa usein ongelmia. Itsenäisesti ajavat autot voisivat kuitenkin palata kotiin työpäivän ajaksi, jätettyään matkustajan suoraan työpaikan ovelle. Vastaavasti auto voi käyttää aikaa parkkipaikan löytämiseen, eikä matkustajan tarvitse olla mukana tässä vaiheessa, jolloin esimerkiksi myöhästymisen riski pienenee.

Ikaw ay May Tulad din

Tungkol sa May-akda: topi

vt-blogging