Kuinka pestä auto kunnolla?

 

Jos välitetään auton ulkokuoresta oikeasti, vältetään pikapesuja ja pesuloita, joissa isot harjakset saavat enemmän vahinkoa aikaan, kuin mitä siitä on hyötyä. Pese siis autosi ammattilaisen tapaan itse ja nauti parhaista tuloksista.

 1.  Tarkasta auton kunto
  Auton kunnon tarkastaminen kertoo sen, kuinka se tulee pestä. Uudessa autossa voi olla jo riittävä kerros vahaa päällä, jolloin kevyt peseminen ja vahan lisääminen riittää. Vanhempi auto taas tarvitsee tarkemman puhdistuksen, sekä kiillotuksen.
 2.  Lue tuoteselosteet
  Ennen minkään aineen käyttämistä, tulee tarkastaa tuoteseloste ja varmistaa, että sitä osataan käyttää oikein ja se sopii vastaavalla pinnalle.
 3.  Pese auto
  Pesun tarkoituksena on lian ja mudan irrottaminen ja tämä tulee aina tehdä tehtävään tarkoitetun saippuan kanssa. Huuhtelemalla auto ensin, saadaan isoin lika irtoamaan ja peseminen saippualla on tehokkaampaa.
 4.  Kiillota
  Tämä on vapaavalintainen vaihe, vähän kuin vaikka käsirasvan käyttäminen. Kiillote voidaan lisätä autoon käsin, tai kiillottimella, riippuen siitä mitä välineitä on tarjolla.
 5.  Vahaa
  Vahaaminen on auton aurinkosuoja ja estää haalistumista, sekä maalipinnan vioittumista. Vahoja on olemassa erilaisia ja jokainen voi itse valita käyttöön sopivimman.
 6.  Pese ikkunat
  Ammoniakkia sisältäviä tuotteita ei pitäisi käyttää auton ikkunoissa lainkaan, vaan tähän on omat tuotteensa. Näin saadaan paras lopputulos.

Ikaw ay May Tulad din

Tungkol sa May-akda: topi

vt-blogging