Parhaat lahjat autointoilijalle

 

Uudet ja kekseliäät tuotteet autoihin ovat kovassa nousussa. Tästä listasta löydät parhaimmat lahjavinkit innokkaalle autoilijalle.

 1.  Katolle sijoitettava teltta
  Koskaan ei ole ollut helpompaa tähdätä luonnon helmaan, kuin maasturin päälle laitettavan teltan kanssa. Helppokäyttöinen tuote on saatavissa useille eri malleille ja se sisältää patjat, vedenpitävän kankaan, sekä eristetyn teltan, jossa kelpaa sekä nukkua, että ihailla maisemia.
 2.  Ammattilaisten tasoinen kamera
  Mikäli halutaan välttyä ikäviltä tilanteilta, varsinkin kun kolareiden syitä selvitellään, kannattaa autoilijalle lahjoittaa kamera. Näillä voidaan kuvata ajamista, saada tietoa kolareista ja lisäksi kuvata maastoa Googlen karttojen käyttöön.
 3. 3Paineentarkkailu ilman kyyristelyä
  Enää ei tarvitse ryömiä maantasolla, jotta rengaspaine olisi selvillä. Saatavilla on sensoreita, jotka kiinnitetään renkaiden tulppiin ja näiden avulla saadaan reaaliaikaista tietoa mobiililaitteeseen siitä, onko renkaiden paine kunnossa.
 4. Kunnon ajokengät
  Mikäli rahaa on hiukan enemmän tuhlattavaksi, voidaan ystävälle tai perheenjäsenelle antaa lahjaksi ammattilaisten käyttävät ajokengät. Nämä antavat parhaan mahdollisimman tuntuman ajamiseen ja sen lisäksi tuntuvat, sekä näyttävät, upeilta. Uusien kenkien avulla jokainen voi päästä huippukuskien porukkaan.
 5. Autosta oma Hotspot paikka
  Nettiä tarvitaan kaikkeen yhteydenpitoon ja tämän takia myynnissä onkin paketteja, joiden avulla omasta autosta voidaan muuttaa ilmaisen netin Hotspot piste. Tällä tavalla jokainen perheenjäsen pystyy selaamaan laitteita rauhassa.

Ikaw ay May Tulad din

Tungkol sa May-akda: topi

vt-blogging