Laadukas asiakkuudenhallintajärjestelmä autokorjaamollesi

Autojen tuunaaminen on yleinen harrastus Suomessa. Harrastuksen parissa viihtyvät niin nuoret kuin hieman iäkkäämmätkin autoilijat. Autojen tuunaamiseen liittyy myös monenlaista liiketoimintaa. Alkaen kokonaisvaltaisesta auton rakentamisesta teippauksiin ja muihin töihin. Oli liiketoimintasi autojen tuunaaminen ja/tai tyypilliset autonhuolto- ja korjaustyöt, niin asiakkaat ovat niitä, jotka tuovat voin leipäsi päälle. Sinulla on todennäköisesti vähintäänkin kymmeniä, ehkä jopa satoja kanta-asiakkaita ja lisäksi vaihtuvia asiakkaita. Luonnollisesti asiakkaiden tyytyväisyys tarkoittaa rahan tulemista kassaan. Korjauksen ja huoltojen lisäksi autokorjaamoyrittäjän työ sisältää paljon asiakassuhteiden hoitamista ja edistämistä.

Luottamus autokorjaajan ja asiakkaan välillä on todella tärkeää. Luottaahan asiakkaasi siihen, että huoltamasi auto ei rikkoonnu, aiheuta onnettomuuksia tai jätä häntä tienpäälle. Auto ja autoilu on monelle harrastus, mutta toisille myös elinehto. Hiemankaan syrjemmällä asuvan pitää luottaa siihen, että auto vie aamuisin töihin ja iltaisin kauppaan. Asiakkaan kannalta on tärkeää, että auto toimii huoltosi jälkeen moitteettomasti.

Laadukkailla ohjelmistoratkaisuilla asiakashallinta on sujuvaa

Asiakassuhdetyö autokauppiailla ja korjaamoilla on tänä päivänä on modernia IT-avusteista hommaa. Käytännössä tämä tarkoittaa laadukkaan Customer relationship management-ohjelman hankkimista. Moni ei ajattelekaan sitä, että kuinka suuri merkitys tuloksellisella asiakkuudenhallinnalla on yrityksen myyntivoittoon. Vanhojen asiakkaiden pitäminen asiakkaina on edullisempaa kuin uusien jatkuva hankkiminen. Asiakkaan sitouttaminen tapahtuu henkilökohtaisella ”huolenpidolla”, joka tähtää pitkäaikaiseen asiakkuussuhteeseen, eikä lyhyen tähtäimen voittoihin. Laadukas CRM-ohjelmisto on paljon muutakin kuin asiakasrekisterin ylläpitämistä. Tulokseen tähtäävä asiakkuudenhallintaohjelma kommunikoi yrityksesi muun IT-ympäristön kanssa saumattomasti.

Tässä artikkelissa avaamme sinulle, kuinka asiakkuudenhallintaohjelmiston avulla voit parantaa yrityksesi tulosta huomattavasti. Lime Technologies on CRM-järjestelmiin erikoistunut yritys ja yksi alansa markkinajohtajista Suomessa. Kyseessä on jatkuvasti itseään kehittävä innovaatioistaan tunnettu vakavarainen firma. Lime rakentaakin yrityksellesi täyden palvelun asiakkuudenhallintaohjelmiston. Löydät yrityksen verkkosivut osoitteesta: https://www.lime-technologies.com/fi/.

Asiakas on ykkönen

Huoltoliikkeillä ja autokorjaamoilla on suuri asiakaskunta. Monet tutkimukset ovat osoittaneet, että autoilijat ovat kovin yritysuskollista porukkaa. Huollot tehdäänkin vuodesta toiseen tutussa firmassa, jonka käytännöt ovat tuttuja ja alennuksiakin usein on mahdollista saada. Mahdollisuuksien mukaan kanta-asiakkaille tarjotaan myös alennuksia, esimerkiksi vuosihuolloista. tai tekniikan päivittämisestä. Kuitenkin asiakkaiden sitouttaminen kiristyvässä hintatilanteessa voidaan tehdä muutenkin kuin pelkästään alennuksien avulla. Asiakkaan muistaminen ja muistuttaminen huolloista ja niin edelleen on osa hyvää asiakaspalvelua ja juuri tällaiset tehtävät voidaan hoitaa täysin automaattisesti oikealla ohjelmalla. Sosiaalisella medialla on tärkeä rooli autokorjaamoiden markkinoinnissa tänä päivänä sähköpostikampanjoiden lisäksi. Kuitenkin henkilökohtaiseksi tehdyillä sähköposteilla on edelleen suuri merkitys asiakashankinnassa ja varsinkin asiakkaiden sitouttamisessa.

https://www.lime-technologies.com/fi/ sivusto tarjoaa kokonaisvaltaisen asiakkuudenhallintajärjestelmän. Sinulle tarjotaan helppokäyttöinen ja visuaalinen ohjelmisto, josta löydät kaiken tarvittavan asiakastyöhön. Yrityksesi tarpeiden mukaan räätälöidyt ominaisuudet mahdollistavat sinun kannaltasi parhaimman tavan toteuttaa asiakaspolitiikkaa. Kaiken ytimenä on asiakasrekisteri, ja sen tuloksellinen hyödyntäminen, joka tapahtuu myös kommunikoimalla yrityksesi muun IT-järjestelmän kanssa. Tänä päivänä asiakkuuden ylläpitämisessä ei ole kyse enää pelkästään suorasta myyntityöstä. Tuloksellisessa asiakastyössä on kysymys markkinoinnista ja monimuotoisen informaation välittämisestä. Aina ei ole tavoitteenakaan saada suoria ostoja, vaan pitkäaikaisia asiakkuuksia ja lisämyyntiä vanhoille asiakkaille.

Ennen kaikkea on oleellista, että löydät kaikki asiakkuuteen liittyvät tiedot samasta järjestelmästä. Parasta Limen ohjelmistoissa on se, että ne on mahdollista integroida täydellisen yhteensopiviksi muihin IT-järjestelmiin, kuten myyntiin ja laskutukseen sekä raportointiin. Limen CRM-ohjelmistoissa on sisäinen raportointi ja saatkin tärkeätä dataa asiakkaistasi, jota voidaan hyödyntää suoraan markkinoinnissa.

Ikaw ay May Tulad din

Tungkol sa May-akda: topi

vt-blogging